Kirjoitettu

Puheenjohtajan tervehdys kesällä 2016

Tervehdys kaikille sukuseuramme jäsenille ja ystäville.

Juhannus alkaa tehdä tuloaan ja samalla seuramme sukutapaamisemme myöskin lähestyy.  Katsellessani tuossa ilmoittautuneiden listaa, huomasin, että ilmoittautuneita alkaa olla jo mukavanlaisesti, mutta mukaan mahtuu toki vielä.  Meillä on odotettavissa ihan mukavaa yhdessäoloa tuttujen ja vähemmän tuttujen kesken. Oli kiva huomata, että ilmoittautuneita on laajalti ympäri Suomen niemen.  Joten, jos vielä mietit osallistumistasi, niin ei muuta kuin ilmoittautumaan heti paikalla, ohjeet löydät näiltä sivuilta. ( Info-osiosta)

Kirjoittelen tätä tarinaani lomapaikallani Savonrannassa, Etelä-Savossa, saunan terassilla kahvia (huom!) hörppien ja linnun viserrystä kuunnellen.  Täytyy sanoa, että kyllä Suomen kesä on parhaimmillaan, josko muutama hyttynen ja paarma tuossa yrittävät kiusata, mutta nekin kuuluvat tähän suveen.

Toivottelen kaikille oikein Hyvää Juhannusta ja kesän jatkoa.  TAVATAAN JOENSUUSSA SUKUJUHLISSA 22.7.-24.7.2016

Savonranta 23.6.2016  Markku Kontturi, sukuseuran puheenjohtaja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *