Jäseneksi

JÄSENHAKEMUS

 

 

Kontturien sukuseuraan:

OTTEITA SUKUSEURAN SÄÄNNÖISTÄ:

Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen 18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai joka avio- tai avoliiton kautta on siihen liittynyt.

Seuran jäsenen alle 18-vuotiaat lapset voivat liittyä seuraan nuorisojäseninä, jotka ovat vapaita jäsen-/kannatusmaksusta ja joilla ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa.

Sukuseuran jäsenet hyväksyy ja erottaa seuran hallitus. Jäsenellä on oikeus erota sukuseurasta ilmoittamalla siitä hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka ilmoittamalla eroamisesta seuran kokouksessa. Hallituksen esityksestä voi sukukokous tai ylimääräinen kokous kutsua sukuseuran kunniajäseneksi henkilön, joka on erityisesti ansioitunut seuran toiminnassa. Sukuseuran jäsenluetteloa ylläpitää seuran hallitus. Sukuseuran kokouksessa jokaisella varsinaisella jäsenellä sekä kunniajäsenellä on äänioikeus ja jokaisella äänioikeutetulla yksi (1) ääni.

OHJEITA MAKSUISTA

Sukuseuraan liittyminen ei edellytä jäsen/kannatusmaksua. Mikäli haluat tukea seuran toimintaa, vapaaehtoinen jäsen/kannatusmaksu, suositus täysi-ikäisille 25€/v./hlö. Seuran tili on Ilomantsin Osuuspankissa 507205-236213. Hakemuksen voi palauttaa joko sähköpostin välityksellä tai kirjeitse.

Jäsen/kannatusmaksu vahvistetaan kolmen vuoden välein pidettävässä sääntömääräisessä sukukokouksessa.

Lataa jäsenhakemuskaavake tästä (pdf)